GudbrandsGard hotell

Som en gammel kongsgård fra folkeeventyrene ligger GudbrandsGard hotell med løypene rett utenfor døra.

Etter en skidag er det bare å parkere skiene utenfor eller i skistallen. Velværeavdelingen byr på svømmebasseng, boblebad, behandlinger. Restauranten serverer mat fra både det lokale matfatet og fra andre verdenshjørner, gjerne akkompagnert av vin fra en rikholdig vinkjeller. Og både i skibaren og foran peisen i lobbyen er det mulig å slappe av og lade opp til en ny skidag.

 
 

Hotellet

GudbrandsGard stod ferdig i 1998, og er et eventyrlig skihotell beliggende midt i alpinbakkene i Kvitfjell Alpinanlegg. Med laftet tømmer i gammel norsk byggeskikk, torv på taket, utstrakt bruk av naturmaterialer som tre og stein og utsikt over Rondane og Lågen, byr GudbrandsGard Hotell på eventyrlige opplevelser. Møbler og interiør er spesiallaget for hotellet. I 2006 ble hotellet utvidet med bl.a. en stor Kongressal samt Plaza Café. Hotellet er ski inn-ski ut til Kvitfjell Alpinanlegg som er Norges Nasjonalanlegg for alpint.
Her kan du kjøre alpint i landets beste bakker eller ta deg en langrennstur i Peer Gynt løypa. På GudbrandsGard finner du en av Norges mest innholdsrikevinkjellere, og kjøkkenet har lange tradisjoner for bruk av lokale råvarer blandet med internasjonal inspirasjon. På GudbrandsGard hotell kan du arrangere konferanser for 2-250 personer, oppleve afterski på Terrassen og i Skibaren, spise kulinarisk i den nye Prepperiet restauranten eller kose deg med te eller kaffe i lobbycafeén. Eller hva med en tur i velværeavdelingen? Enten du er konferansegjest eller privatgjest har hotellet noe for deg.

 

Mat og drikke

Velkommen til Kvitfjells kulinariske hovedtrasé.

GudbrandsGard hotells nye restaurant serverer velsmakende retter av lokale råvarer. Den gode avslutningen på en perfekt skidag.  

Den gamle peisestuen er renovert i moderne, nordisk stil, og har fått navnet Prepperiet. I direkte tilknytning ligger Skibaren, også den nyoppusset i samme stil.

I Prepperiet serveres velsmakende retter av lokale råvarer i et interiør preget av tidløs rustikk. Den gode avslutningen på en perfekt skidag. Både Skibaren og peisestuen på GudbrandsGard har fått et helt nytt uttrykk. Veggene er lysnet, interiøret skiftet ut i moderne retning. Heltre og skinn, råmetaller og rustmetaller, kalkmalte vegger. En tidløs, nordisk stil. 

Innenfor Skibaren ligger årets store nyhet i Kvitfjell. Prepperiet. Fyr på peisen blir det fortsatt i den gamle peisestuen, og nå serveres også løypenes lekreste retter. 

Råvarene kommer fra lokale produsenter. Dyrene går høyt i fjellsidene, og spiser urter og andre godsaker som setter en ekstra god smak på råvarene. Aller nærmest ligger Myrvoll gard. Grisene koser seg utendørs, like i nærheten av løypene. Om sommeren trives de ekstra godt oppe på setra.  

Mer kortreist er det vanskelig å finne. 

Velkommen til en matopplevelse utover det vanlige.